torstai 7. tammikuuta 2010

Kolme ässää

Matkamme ensimmäinen stoppi: Hong Kong. Kahden päivän saldo kiteytyy kolmeen ässään, Soijaan, Shoppailuun ja Skumppaan.


Ässä yksi: soija. Eilisen illallisen sisällön voi lukea oheisesta kuvasta. Todettakoon, että aterian paras osa oli soijakastike. Menköön ateriavalinta ensimmäisen illan ja jetlääkin piikkiin, mutta se soija oli todella hyvää!


Ässä kaksi: shoppailu. Calvin Klein, QuikSilver, Roxy, D&G, Guess, Nike, Addu, Puma ja monet muut merkit 50-70 prosentin alennuksella. Voisitko olla ostamatta?


Ässä kolme: skumppa. Pari iltaa Hong Kongin talvessa takana. Meille tämä tarkoittaa t-paitakeliä, mutta paikalliset kulkevat toppatakeissa (toim. huom. tänään lämpötila +17 astetta). Kesää odotellessa päätimme korkata pullon kalifornialaista kuohuviiniä. Nähtäväksi jää, onko kuohuva paikan päällä parempaa...




PS. Muistaako kukaan millä nimellä Suomessa kutsutaan hedelmää, joka on omenan ja päärynän sekoitus? Me syötiin tänään sellaiset ja täällä niitä kutsutaan japanilaisiksi päärynöiksi.

- Susanna & Jarkko

3 kommenttia:

  1. Unohtuiko matkavalmisteluista paikallisten aakkosten opettelu? Voisi luulla, että pienestä jetlagista ja killisilmäisyydestä olisi vain apua tuon ruokalistan selvittämisessä..

    Vastaus tietovisaan: Omenä

    keep on shoppin, eiku rockin..

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. No se oli just se kohta, mistä tingittiin matkavalmistelujen aikana. Mutta ei se mitään, joskus on parempikin kun ei tarkalleen tiedä mitä suuhunsa laittaa!

    Omenähän se voisi olla, mutta ei, oikea vastaus on niinkin omaperäinen kuin: omenapäärynä, ks. http://fi.wikipedia.org/wiki/Omenapäärynä

    VastaaPoista